ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

View in English
“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση” (εκδ.Ζαχαρόπουλος)

Πέμπτη, 24 Ιουλίου 2008

Με αφορμή τα γεγονότα της Λευκίμμης στην Κέρκυρα...

Οι ίδιοι που προχωρούν με το "έτσι θέλω" και παράνομα (ακόμα και σύμφωνα με τους δικούς τους νόμους) στην ίδρυση ΧΥΤΑ στην περιοχή, είναι οι ίδιοι που έχουν ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ όλο το ΔΗΜΟΣΙΟ! Η υπόθεση της Λευκίμμης να γίνει υπόθεση ΟΛΩΝ ΜΑΣ! (και όχι μόνο για τους περιβαλλοντολογικούς λόγους της)

- Όταν οι εργοδότες, προϊστάμενοι, εκλέκτορες κλπ παρατυπούν και δεν προσλαμβάνουν τον άξιο, αλλά τον πιο γνωστό, ή τον πιο εξυπηρετικό, σε κάθε θέση (μόνιμη-έκτακτη)... τότε δεν δρουν σύμφωνα με το νόμο, αλλά σύμφωνα απλά και μόνο με τη θέλησή τους... Μάλιστα όταν περνάει απ' το χέρι τους φροντίζουν τελείως ύπουλα να εξελίσσουν τους καθώς πρέπει υποψήφιούς τους και να παρεμποδίζουν την πρόοδο των υπολοίπων... Ο κάθε αδικημένος ωστόσο, μπορεί πάντα να βρει το δίκιο του σε μια ...ευνομούμενη κοινωνία! ...Αλλά μόνο στα δικαστήρια!!!! Αυτή είναι όλη και όλη η σύγχρονη και δίκαιη κοινωνία τους!!!...

Να τους υπενθυμίσουμε όμως πως ο πέλεκυς της πραγματικής δικαιοσύνης ψάχνει το χρόνο και το υποκείμενο της ρίψης του...


Πηγή: forevolution site