Ανεξαρτητοποίηση Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Λευκιμμαίων

Αγαπητοί συνδημότες,

με αίσθημα ευθύνης και μετά από πολύ σκέψη και προβληματισμό αποφάσισα να ανεξαρτητοποιηθώ από την ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ με τη οποία εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος.

Στην απόφαση αυτή με οδήγησε η ίδια η παράταξή μου η οποί σε τίποτα δεν έχει τηρήσει τις προεκλογικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις της. Ειδικά προβλήματα της περιοχή μας αντί να αναδεικνύονται και να επιλύονται, υποβαθμίζονται. Η διαφάνεια στις προσλήψεις παραμένει υπόσχεση, η διαφάνεια στις ανα8έσεις έργων όνειρο μια και σχεδόν εκτελούνται με απευθείας αναθέσεις.

Δεκαεφτά μήνες γίνεται απλή διαχείρηση της εξουσίας χωρίς καμία προσπάθεια ένταξης έργων ανάπτυξης σε προγράμματα της ΕΟΚ. Για τη νεολαία μας πλήρη αδιαφορία αφού καμία προσπάθεια δεν γίνεται να τους δοθούν εφόδια για τους κινδύνους που σήμερα σε κάθε τους βήμα παραμονεύουν.

Σήμερα η κοινωνία του τόπου μας και με ευθύνη της δημοτικής αρχής από τις αλλοπρόσαλλες τοποθετήσεις της στο θέμα ΧΥΤΑ Νότιας Κέρκυρας είναι όσο ποτέ διχασμένη, φαινόμενο που αν σύντομα δεν επαλειφθεί να έχει σοβαρές για την περιοχή μας συνέπειες.

Αρνούμαι να υπηρετήσω μια τέτοια πλειοψηφία γι αυτό και στις 12/5/2008 με επιστολή μου προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου δήλωσα την ανεξαρτητοποίησή μου με σκοπό να δώσω τις μάχες μου ελεύθερα και πέρα από τις παραταξιακές δεσμεύσεις για το καλό του τόπου μας.

Με εκτίμηση,
Θεοτόκης Βάρελης, Δημοτικός Σύμβουλος