Κάθε μέρα πρωταπριλιά για τον Δήμαρχό μας κ. Γατσούλη

Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Λευκιμμαίων κ. Γατσούλης προσπάθησε να κερδίσει τις εντυπώσεις του Κερκυραϊκού λαού χρησιμοποιώντας την πλέον γνωστή του θέση που δεν είναι άλλη από το να ψεύδεται δημόσια και να κάνει δεσμεύσεις τις οποίες ποτέ δεν υλοποιεί.

Έτσι λοιπόν, την 1η Απριλίου 2008 μπροστά σε 100,000 τηλεθεατές και από τον τηλεοπτικό φακό του Τηλεκέρκυρα, στην εκπομπή ΤΗΛΕΣΟΚ του δημοσιογράφου Τρίφωνα Βέργη, ο κ. Γατσούλης δεσμεύτηκε ότι θα χρησιμοποιήσει τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για να εξετάσουν τον φάκελο του ΧΥΤΑ σε χρονικό διάστημα που δεν θα ξεπερνούσε τις τέσσερις ημέρες. Επίσης, είχε δηλώσει ότι αν διαπιστωθούν παρανομίες, ο ίδιος θα είναι μπροστάρης στον αγώνα των Λευκιμμιωτών κατά του ΧΥΤΑ.

Ίσως αυτή τη φορά να είχε παρασυρθεί από το πρωταπριλιάτικο πνεύμα της ημέρας. Γιατί όμως μέχρι και σήμερα, 12 ημέρες μετά, συνεχίζει να μην υλοποιεί την δέσμευσή του;

Την Κυριακή 6 Απριλίου επισκέφτηκε τα Μεσοράχια όπου και συναντήθηκε με κατοίκους της Λευκίμμης χωρίς να παρουσιάσει καμία πρόοδο για την δέσμευσή του. Το ίδιο έγινε και την Τρίτη 8 Απριλίου στο δημαρχείο Λευκίμμης όπου ο ίδιος κάλεσε την Συντονιστική Επιτροπή για την ενημερώσει επί του θέματος χωρίς να παρουσιάσει τίποτε νεότερο.

Επίσης, απέφυγε να παρουσιαστεί στην εκπομπή ΤΗΛΕΣΟΚ την 8 Απρίλιου για να παρουσιάσει την πρόοδο της δέσμευσης του όπως είχε υποσχεθεί δημόσια στην προηγούμενη εκπομπή, με την δικαιολογία ότι έπρεπε να μεταβεί στην Αθήνα, πράγμα και το οποίο δεν έγινε ποτέ. Το ίδιο έκανε και σήμερα όταν κλήθηκε να παραβρεθεί στην συγκέντρωση στις Αλυκές, Κυριακή 13 Απριλίου 2008.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι ενώ είχε δεσμευτεί να χρησιμοποιήσει τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου για να εξετάσουν τον φάκελο του ΧΥΤΑ, εκείνος τις χρησιμοποίησε για να γεμίσουν την Λευκίμμη με αφίσες που σκοπό είχαν το μποϊκοτάρισμα του αγώνα του Λευκιμμιώτικου λαού.

Προφανώς στον κόσμο μέσα στον οποίο ζει ο κ. Γατσούλης είναι κάθε μέρα πρωταπριλιά!!