ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

View in English
“Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητά τους”
Δάντης “Κόλαση” (εκδ.Ζαχαρόπουλος)

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ
ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.

Πληρ. Σπύρος Βλάχος
Τηλ. 26620 24190

Λευκίμμη 02- 11 -2010


ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΥΤΑ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

Εκδικάσθηκε χθές 1η Νοέμβρη στο Α΄μελές Πλημμελειοδικείο Κέρκυρας η δίκη της Σαμοίλης Νικολέτας , πρώτης Προέδρου του Συλλόγου « Αλεύχιμον » .
Είναι η πρώτη δίκη που εκδικάζεται και που το αποτέλεσμά της στέλνει ελπιδοφόρο μήνυμα σε όλους τους αγωνιστές ενάντια στο ΧΥΤΑ Νότιας Κέρκυρας , καθώς η κατηγορουμένη κρίθηκε αθώα.

Οι κατασκευασμένες κατηγορίες κατέπεσαν αμέσως, ενώ αναδείχτηκε κυρίαρχο το δικαίωμα να υπερασπιζόμαστε τη ζωή , το μέλλον των παιδιών μας ,το καθαρό φυσικό περιβάλλον την περιουσία και την οικονομική μας δραστηριότητα .

Καταδείχτηκε ότι η φίμωση της φωνής και της δράσης ενός συλλόγου μέσω της Προέδρου του Σαμοϊλη Νικολέτας δεν μπορεί να γίνει αποδεχτή από κανένα δικαστήριο όταν οι κατασκευασμένες κατηγορίες είναι διάτρυπες και σαθρές .

Η τελική δικαίωση για τους κατοίκους της Λευκίμμης θα επέλθει όταν αθωωθούν όλοι οι κατηγορούμενοι και δεν λειτουργήσει ο παράνομος ΧΥΤΑ.

Ευχαριστούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες που μας συμπαραστάθηκαν στην δίκη αυτή.