Η Συντονιστική Επιτροπή ανακοινώνει

Συνδημότες, συνδημότισσες

Είναι γνωστό σε όλους ότι την Τετάρτη 09/01/2008 κατέφθασαν 6 Διμοιρίες των ΜΑΤ στην Λευκίμμη να φυλάξουν εργολάβο της Κέρκυρας για να κατασκευάσει ένα παράνομο ΧΥΤΑ ή καλλίτερα μια Χωματερή.

Οι κάτοικοι του Δήμου στην ειρηνική προσπάθεια να εμποδίσουν τα μηχανήματα του εργολάβου , δέχθηκαν απροκάλυπτη επίθεση των ΜΑΤ με χημικά και ξυλοδαρμό , με λιποθυμίες γυναικών και τρεις συλλήψεις δημοτών μας.

Οι κάτοικοι της Λευκίμμης που τάσσονται ενάντια στο παράνομο ΧΥΤΑ κατόπιν πρότασης της συντονιστικής επιτροπής αγώνα προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου ,και μόνο αυτού, με κεντρικό σύνθημα « έξω τα ΜΑΤ από την Λευκίμμη »

Καταγγέλλουμε τις ενέργειες του Δημάρχου που με δική του απόφαση και ευθύνη, έδωσε εντολή να κλείσουν οι υπηρεσίες των Κ.Ε.Π. υπηρεσία καθαριότητας , παιδικοί σταθμοί. Οι ενέργειες αυτές του Δημάρχου στόχο έχουν την παραπληροφόρηση με σκοπό να δυσφημίσουν τον αγώνα μας .

Καλούμε τον λαό της Λευκίμμης να κλείσει τα αυτιά του στις τραμπούκικες ενέργειες του Δημάρχου και των συνεργατών του , και να συμμετέχει στο δίκαιο αγώνα μας. Για την κατάληψη του Γυμνασίου Λευκίμμης από τους μαθητές του Ουδεμία σχέση έχει η συντονιστική επιτροπή.

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Λευκίμμης